Boekhouding

Facturatie

Om facturen snel betaald te krijgen, moet je ze snel versturen. Om goede facturen te kunnen maken, moeten je tijdsregistratie en verkoopsbeheer op punt staan. Cura Crevit zorgt dat je zelf met minimale inspanningen je facturen de deur uit krijgt. Of we nemen het je helemaal uit handen.

Debiteurenbeheer

Voor een freelancer of kleine onderneming is de relatie met de klant vaak heel persoonlijk. Maar zonder goede cashflow sta je nergens. Onze factuuropvolging houdt rekening met de twee. Je facturen staan sneller op je rekening en je houdt je klanten te vriend.

Boekhoudvoorbereiding

Elk kwartaal je paperassen ordenen voor de boekhouding: wij nemen je die klus graag uit handen. Lever je papieren bij ons in en wij zorgen dat je boekhouder er meteen mee aan de slag kan. Dat scheelt op je boekhoudfactuur!

De driemaandelijkse btw-aangifte zorgt bij elke boekhouder voor een piek in de werkdruk. Laat ons een handje helpen. Boekhouders kunnen de financiƫle documenten van hun klanten probleemloos verwerken nadat ze door ons zijn geklasseerd en gecodeerd. Desgewenst verzorgen we ook het inboeken van facturen en bankgegevens.