Grafisch ontwerp & fotografie

Drukwerk

Hoe ontwerp je een flyer? Hoe zorg je dat je advertentie opvalt? Hoe ontwikkel je een tof wedstrijdformulier? Hoe maak je je direct marketing aantrekkelijk? Hoe kom je aan een origineel visitekaartje?

Geloof het of niet, maar papier is terug van nooit weggeweest. In deze tijden van spam is digitaal normaal en alledaags. Met print loop je juist in de gaten. Voor elke print-vraag zoeken we met jou naar de beste vorm en een ontwerp dat in het oog springt. Opgemaakt met onze ervaring, aangepast aan jouw wensen. Drukklaar aangeleverd of op papier gezet door onze huisdrukker.

Digitaal

En online? Hoe zorgt je voor een aantrekkelijk ogende website? Hoe maak je je digitale documenten even representatief als die op papier? Hoe vallen je e-mails positief op?

Wat we kunnen op papier, kunnen we ook op het scherm. Voor alle grafische uitdagingen adviseren we je graag en verzorgen we de opmaak die jij in gedachten had. Of het nu gaat over je website of apps, we vertalen je wensen van een gesprek naar een scherm (en ook nog naar papier).

Huisstijl

Hoe vertaal je de filosofie van je bedrijf in je eigen stijl? Welke kleur benadrukt waar je voor staat? Wat vermijd je beter in jouw sector, en wat zorgt ervoor dat je toch opvalt tussen je concurrenten?

Je huisstijl bepaalt het imago van je bedrijf, waar jij voor staat. Het is meer dan je logo alleen. Sommige kleuren wekken vertrouwen, andere stralen rust uit. Het ene lettertype past al beter bij je branche dan het andere. Samen met jou verkennen we al deze aspecten, en dan gaan we aan de slag. We maken meerdere ontwerpen en werken verder op dat van je voorkeur. Van letter tot logo: we zorgen dat het allemaal mooi bij elkaar aansluit. En natuurlijk zowel voor print als digitaal.

Opfrisbeurt

Hoe zorg je dat je bedrijf weer opvalt in het straatbeeld? Is het tijd voor een nieuwe look die meer past bij de trends van vandaag? Zonder dat je vaste klanten je opeens niet meer herkennen?

Vaak is een kleine opfrisbeurt al voldoende: een iets andere tint, een nieuw lettertype, een strakkere lijn. Soms is je huisstijl al erg sterk. Dan volstaat het om er een paar nieuwe elementen in te brengen. Je blijft herkenbaar, maar maakt de mensen weer nieuwsgierig. We zorgen dat je bestaande huisstijl naadloos overgaat in je nieuwe.

Fotografie

Meteen de juiste indruk. Dat is wat de beelden op je website en in je promotiemateriaal moeten garanderen. Commercieel aantrekkelijke foto's met dat ietsje meer: je eigen producten, je eigen winkel of kantoor, je eigen klanten en medewerkers. Onze fotograaf zoekt met jou naar de perfecte manier om je aanbod in beeld te brengen.

Ga je toch liever voor kant-en-klaar? Dan helpen we je met het uitzoeken van de ideale stockfoto's. Altijd in een consequente stijl, die past bij de uitstraling van je bedrijf.